Fairy Tail OVA-k?
Sziasztok! A kérdésem az lenne(remélem sikerül értelmesen megfogalmaznom) hogy a különböző OVA részeket mely részek között lenne érdemes megnézni, úgy hogy az ne spoilerezzen le semmit?
Pl.: az elsőt a 4. 5. rész között (csak írtam valamit)
A válaszokat előre is köszi :)
Az elsőt, a harmadikat és a hatodikat bármikor meg lehet nézni szerintem.
A másodikat miután Wendy bejött, mert tele van az az előtti részek poénjaival.
A negyedik a Nagy Mágia Játékok előtti edzésnél játszódik.
Az ötödik a Nagy Mágia Játékok közben van a hetedik pedig utána.
De ahogy az első mondja semmi spoiler nincs benne, max van olyan amit nem fogsz érteni.
Remélem segítettem :)
Az első 3 OVA az Edolas arc után játszódik (a másodikban van egy kisebb utalás rá)
A negyedik a Nagy Mágiajátékok arc elejében.
Az ötödik pontosan az első évad után.
A hatodikat még nem láttam. (sorry)
A hetedik a játékok és a Zerø között bármikor.
Az első és a harmadik OVA viszont tényleg bármikor nézhető (bár az introja ábrázol karaktereket, akik csak a Phantom Lordtól kezdtek feltűnni)
A negyedik, az ötödik és a hetedik OVAhoz szükséges az alapszituáció (a negyedikben kevés, az ötödikben már karaktereket is mutatnak, a hetedik viszont már kicsit kiesett de alapból abból indulunk ki ami a játékok után történt), én az 5.t még akkor néztem mikor még csak az Oraciónnál tartottam, így a fele érthetetlen volt nekem.
A hatodikat mint mondtam még nem néztem meg, de nem hiszem, hogy bármi spoilert tartalmazhatna, de alapszituáció terén kb. a Mágiajátékok után játszódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!