Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szokott gyilkos álmotok lenni?

Szokott gyilkos álmotok lenni?

Figyelt kérdés

Mármint hogy meghaltok benne... meséljétek el.

Tegnap azt álmodtam hogy egy liftbe véletlenül beütöttem a 218. emeletet és nem tudtam megváltoztatni akárhogy nyomkodtam, így csak ment felfelé és mivel csak 20 emeletes volt a ház kirepültem a tetején... aztán csak arra emlékszem hogy a liften kívül vagyok és zuhanok lefelé a felhők közt:D (Jó alacsonyan lehettek azok a felhők) De akkor becsuktam a szemem és olyankor mindig felébredek...

Ez az álom mit jelenthet? Ha tudja valaki...:D

2010. ápr. 10. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
én azt álmodtam hoyg tesi órán futunk körbe körbe egyszer a tesi tanár kijön a szertárból és egy puskával egyesével lőtte a gyerekeket...:S így vicces. de remegve és izzadva ébredtem fel:D
2010. ápr. 10. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, rendszeresen szokott ilyen álmom lenni. Nem ez a gáz, hanem az, hogy tetszik is az álmom. :P
2010. ápr. 10. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát azt elég lenne elmesélni. Egy héten keresztül ez volt. Egyik nap lelőttek, másnap leöntöttek savval, aztán elégettek, meg ilyenek, de komolyan. Am aztán, amikor másik ágyban aludtam, elmúlt.

13/L

2010. ápr. 10. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott. De inkább nem mondom el.
2010. ápr. 10. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában az én rémálmaimban mindig megölnek, általában leszúrnak T_T (gondolom, mert attól irtózok a legjobban) De most konkrétat nem mesélnék :)
2010. ápr. 10. 23:16
 6/6 anonim válasza:
én viszont olyat álmodok, hogy rendőröket ölök meg, méghozzá oly módon, hogy sokat kinlódjanak közben. Akkor is évezem amikor alszom és boldog vagyok amikor ébren vagyok és vissza gondolok rá
2010. ápr. 11. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!