Csak engem zavar a Paradontax fogkrém véres köpködő reklámja? Felfordul tőle a gyomrom! Ezt hogy engedhetik meg a Tv-ben?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 21:52
11/12 anonim válasza:
Ezzel én is egyetértek. Akik meg itt okoskodtak, hogy ha valami olyan helyzet érne, akkor sokkot kapnánk, nekik üzenem: balesetin dolgozom, minden nap látok olyan durva dolgokat amiket ti életetekben nem láttatok, bírja a gyomrom. De a tv-ben nincs gusztusom végignézni, hogy fröcsköl a véres nyál. A tv nem arra való, hogy hányingert keltsen. Idióták.
12/12 anonim válasza:
Mivel nekem is vérzett,a reklám hatására kezdtem el használni és bevált.Nem tudok rosszul lenni rajta,mert szerintem a súlyos problémára ilyen figyelemfelkeltő dolgok kellenek.Én támogatnám a cigis dobozokon a szövődményekről szóló képeket is.nem a kép,film a baj,hanem ami ellen szól.TV előtt meg nem kell enni.Van ott tampon,puffadás,hüvelygomba,pelenka,wc-papír,izzadásgátló,fülzsír-spray,körömgomba elleni szer,Mónika-show s egyéb olyan műsor,emi gusztustalan lehetne vagy nem evés közben,gyereknek nézendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!