Laci199 kérdése:
Ebay-en keresztüli rendelést házhoz tudom hozatni a postával?
Figyelt kérdés
Ebay-en szeretnék rendelni egy motorblokkot a Jaguáromhoz és szeretném ha futárszolgálat vagy ilyesmi kihozná nekem a lakásomra. Mi kell hozzá?2016. máj. 27. 08:36
1/3 Koplárovics Béci válasza:
Posta nem fogja kiszállítani, mert valószinűleg nagy a súlya. Futár igen, de arra számíts, hogy nem fogja felvinni neked a hetedikre. Pénzen kívül más nem kell hozzá.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, szerencsére kertes házban lakom :D És azt esetleg tudod hogy gyakorlatban hogyan kivitelezhető hogy kihozza a futárszolgálat? Mintha úgy tudnám hogy a Postának van futárszolgálata...Fel kell őket hívni mielőtt megérkezik a blokk?
2016. máj. 27. 08:51
3/3 Koplárovics Béci válasza:
Te kifizeted a vevőnek a blokkot és a szállítást, ő meg elküldi és hozzák. Jópárszor rendeltem már ebayről, senkit sem kellett hívogatnom, egyszercsak hozták. Jó, azok kis termékek voltak. Szóval egyszer csak csengetnek majd, hogy itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!