Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A börtönökben van internet és tv?

A börtönökben van internet és tv?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Persze!En is onnan irok.Van egy csicskam is,az mos ram meg szerzi a cigit.Addig en Gyikozok.
2010. ápr. 10. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Hát én állítani merem, hogy a börtönben jobb élet van, mint mondjuk egy kollégiumban vagy egy kórházba. Napi 3x-i étkezés stb...

Nálunk a koleszba emeletes ágyak vannak, és fent mikor alszol fél a másik oldaladra fordulni, mert félsz, hogy szétesik az ágy.. szóval no comment.

2010. ápr. 10. 17:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
félsz*
2010. ápr. 10. 18:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tévé biztos van, internetet nem tudom, nem voltam bent.

Szerintem meg pont nincsenek jobb körülmények ott, mint a kollégiumban, hiába van napi háromszor étkezés, és meleg étel. A cellák túlzsúfoltak; kevesebb hely jut egy elítéltnek, mint amekkora nyártól egy kutyának járni fog. A rabok a cellában ülnek, hacsak nem járnak el tanulni, dolgozni, vagy nincs más programjuk. Egyébként nem ők osztják be az idejüket.

2010. ápr. 11. 08:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kollégiumban te osztod be az idődet nem? Ott is megvan szabva, hogy mikor kell tanulni. Mikor mehetsz ki stb. Engedélyt kell kérni ha ki akarsz menni az utcára. Hát én inkább a börtönt választanám! Nekem az valahogy jobban fekszik.
2010. ápr. 11. 09:48
 6/12 anonim válasza:
100%
Persze!Még jacuzzi is! :) Viccet félretéve! Az internetet elképzelhetetlennek tartom. Az túl nagy szabadkezet adna a kinti élettel való kapcsolattartásra.
2010. ápr. 13. 12:17
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
A TV-ben sms műsorokban üzennek...
2010. máj. 1. 11:28
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Kizárt hogy internetezhessenek.
2010. máj. 17. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Max a napi híreket megnézhetik vagy az idokep.hu-t XD amúgy gondolj már bele nem tarthatják a kapcsolatot a külvilággal.Levelezni is csak úgy tudnak ha a másik fél visszaigazolja a kapcsolattartásra való hajlandóságát.Jól szépen megfogalmaztam XD:)Tv-zni biztosan tudnak.
2010. máj. 17. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Multkor egy börtön töltelék felvett msn en ,nem fogatt em el ....
2010. jún. 9. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!