Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon jó Nautilus build-et...

Nagyon jó Nautilus build-et tudnátok mutatni/küldeni? :D

Figyelt kérdés
Nautilus-szal nagyon jó vagyok lvl 5 ,supp-nak használom ,de felakarom vinni top-ra is :3 A segítő válaszokat előre is köszönöm! ^^

2016. máj. 24. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

lvl 5 pont nem jelent semmit.

Amúgy meg csapatfüggő, van, mikor full magic res kell, van, hogy semennyi.

2016. máj. 25. 16:47
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem nautilusozok, de:

Ha több az ap ellenség:Háromság hatalma, varázsellenállás cipő, korok pálcája, banshee fátyla, szellemarc, naptűz köpeny.

Ha több az ad ellenség: háromság hatalma, páncél cipő, holtak vértje, korok pálcája, randuin ómenje, naptűz köpeny.

Én még sose játszottam ezzel a hőssel, de remélem segítettem :D

2016. máj. 25. 17:35
 3/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! :D

Utolsó válaszoló ,igen sokat segített!! ^^

2016. máj. 25. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:

a 2. vagyok!

De talán a naptűz köpenyt egy mélységi jogarra át lehetne cserélni... De ezt te döntsd el, hogy mennyire akarsz tankosítani, vagy menyivel több ap-t akarsz...

2016. máj. 25. 21:00
 5/11 anonim ***** válasza:
A naptűz köpeny lecserélés csak ap ellenségnél!
2016. máj. 25. 21:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a további segítséget! :D
2016. máj. 25. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:
A háromság hatalma az a Trinity Force? Nehogy azt vedd nautilusnak :D a többi Item amiket mondtak nagyjából jó, de triforce? Áh kizárt.
2016. máj. 26. 08:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Még topra sem jó. :D Akkor már inkább Iceborn, hogy ne futkározzon. :D
2016. máj. 26. 10:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat a Trinity valóban hülyeség.... Ma elgondolkodtam és Háromság hatalma helyett inkább jégkesztyű kéne.
2016. máj. 26. 13:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Igen a jégkesztyű már jobb választás de én személy szerint inkább azt is kihagynám. Itt az én buildem (angolul, mivel így játtszok): Rod of Ages 90%-ban első item, utána helyzettől függően Sunfire cape, Frozen heart, Thornmail, Banshee's, Locket, Abyssal scepter, Liandry's torment, Zz'roth portal. Ezek mindegyike jó, tényleg meccstől plusz hangulattól függ, hogy mit veszek rá. Csizmának meg leginkább Swiftness.
2016. máj. 26. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!