Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha alakítanék egy "Magányosok...

Ha alakítanék egy "Magányosok klub"-ját sok jelentkező lenne innen a gyakoriról?

Figyelt kérdés
Írjátok le kommentbe, ha jelentkeznétek, nemmel, korral! Lássunk egy statisztikát.
2016. máj. 23. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ok. Benne vagyok. De valami azt súgja, hogy a kandúrok erősen felülreprezentáltak lesznek.

28/F

2016. máj. 23. 21:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Magányos vagyok, viszont nem hiszem hogy egy ilyen klubbnak a tagja lennék. Szánalom kategória lenne, meg amúgy is mi lenne benne? Siránkozás? Csoportos hokizás? Egymás vállán sírás? Kihagynám...
2016. máj. 23. 21:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem lennének, hisz itt senki sem ismerkedik sem online, sem offline. Ha alapítanál egy klubbot, akkor a magányosok, nem lennének magányosok... de akkor mégis miről sírnának nap mint nap itt???
2016. máj. 23. 21:25
 14/18 anonim válasza:
36%
Még ha magányosnak is érezném magam, sztem akkor se aláznám magam egy ilyennel :S sry, nem sértének szánom..
2016. máj. 23. 21:28
 15/18 anonim válasza:
Szerintem tök menő név lenne :D én benne lennék ha nem kéne másokkal együtt lennem benne, nem szeretem a társaságot.
2016. máj. 23. 21:30
 16/18 anonim válasza:
Nincs annyi férőhely ahányan jelentkeznének... :)
2016. máj. 23. 21:39
 17/18 anonim válasza:

:D

Ezt írd ki az emberek v felnőtt párkapcsolatok kategóriába is, mert ott (is) mindig nagy a sírás-rívás :D

2016. máj. 24. 11:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem értem a többi válaszolónak mi baja ezzel az ötlettel, minden nap írnak ki legalább 2-3 magánnyal kapcsolatos kérdést, válaszra várva, hogy mi a megoldás. Ezzel a megoldással mi a baj? Én is nagyon magányos vagyok és szeretnék olyanokkal ismerkedni, akik hasonló helyzetben vannak. Ha lenne egy ilyen csoport vagy ilyesmi, akkor én jelentkeznék. 16F
2016. máj. 24. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!