Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok olyan animét/mangát,...

Tudtok olyan animét/mangát, amiben van olyan szereplő, aki " Gyengének nézek ki és ugy viselkedek mint aki gyenge, de bármikor elhozhatom a világvégét" fajta? :D

Figyelt kérdés

Vagy aki még a főszereplőnél is erősebb de senki nem törődik vele annyira mint a többi szereplővel? Az mindegy hogy a történetben milyen szerepet tölt be.( de azért szerepeljen eleget)

Remélem valaki értette mit akartam leírni XD Igen... szerintem is furcsa kérés ez de azért köszi annak aki tud vmit :D

2016. máj. 23. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Mahou Shoujo Madoka Magica - hogy ki ez a szereplő, nem írnám le, mert ez a történet csattanója

Gintama - Gintoki (az anime nem shounen-fight, hanem elsősorban paródia, de vannak benne harcok is, és izgalmas, fordulatos arcok, de elszórva)

Code Geass - Lelouch

Fullmetal Alchemist - Edward

Kidou Senshi Gundam 00 - Setsuna (mecha anime)

2016. máj. 23. 19:33
 2/4 anonim válasza:

mirai nikki

parasyte talán

nanatsu no taizai

owari no seraph

danmachi talán

code breaker

ushio to tora

charlotte

noragami

mondaiji tachi ga isekai kara kuru desu yo

overlord

nem biztos hogy jok söt... kérlek nézz utánuk animeadicts-on hogy erre gondoltál-e de remélem segithettem :)

2016. máj. 23. 21:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Nem számítottam ilyen sokra XD
2016. máj. 25. 15:00
 4/4 anonim válasza:
Boku no hero akademia a favorit :) A főszereplő is ilyen amúgy de van egy nála enyhén sokkal erősebb karakter (aki mondjuk csak a második évadban kap nagyobb szerepet de akkor nagyooon)akit én imádok :)
2017. dec. 29. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!