Tudtok olyan animét/mangát, amiben van olyan szereplő, aki " Gyengének nézek ki és ugy viselkedek mint aki gyenge, de bármikor elhozhatom a világvégét" fajta? :D
Vagy aki még a főszereplőnél is erősebb de senki nem törődik vele annyira mint a többi szereplővel? Az mindegy hogy a történetben milyen szerepet tölt be.( de azért szerepeljen eleget)
Remélem valaki értette mit akartam leírni XD Igen... szerintem is furcsa kérés ez de azért köszi annak aki tud vmit :D
Mahou Shoujo Madoka Magica - hogy ki ez a szereplő, nem írnám le, mert ez a történet csattanója
Gintama - Gintoki (az anime nem shounen-fight, hanem elsősorban paródia, de vannak benne harcok is, és izgalmas, fordulatos arcok, de elszórva)
Code Geass - Lelouch
Fullmetal Alchemist - Edward
Kidou Senshi Gundam 00 - Setsuna (mecha anime)
mirai nikki
parasyte talán
nanatsu no taizai
owari no seraph
danmachi talán
code breaker
ushio to tora
charlotte
noragami
mondaiji tachi ga isekai kara kuru desu yo
overlord
nem biztos hogy jok söt... kérlek nézz utánuk animeadicts-on hogy erre gondoltál-e de remélem segithettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!