Akoos kérdése:
Csak nekem nem tetszett Ausztrália dala a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon?
Figyelt kérdés
Nekem roppant unszimpatikus volt a kis vágottszemű.2016. máj. 15. 12:43
1/7 anonim válasza:
Nekem sem tetszett, de nagyon azt akarták, hogy ő nyerje. Le volt ott minden vajazva, az első hármat már két nappal előbb tudták! Verseny?!
2/7 anonim válasza:
Nekem igazán a máltai dal tetszett, de arra alig szavaztak.
3/7 anonim válasza:
Volt annál rosszabb is..., de pl. a Freddie sem volt világsiker. Kicsit túltolja jó sok magyar most de őszintén valljuk be Eurovizio előtt sokan azt sem tudták kicsoda most meg egekig emelik egy szám miatt itthon.
4/7 anonim válasza:
Igazából szerintem sem nagy szám, de most pont ezt hallgattam mikor megláttam ezt a kérdést. :D Szóval nekem sem tetszik igazán, de az énekesnő nekem nagyon szimpatikus.
5/7 Kini :)) válasza:
Szerintem az egész Euróvíziónak egyre alacsonyabb a színvonala.
Mondjuk most a nyertes dal nekem kifejezetten tetszett, de a tavalyi pl nagyon nem.
7/7 anonim válasza:
Ez a komment az igazat írta le: "Az egész évek óta politikáról szól. Javaslom, ha meg akarjuk nyerni a következő dalfesztivált egy csöcsös-faros arab lányt indítsunk, egy kreált történettel - "tizen-x évesen menekült a Szíriai polgárháború elől, a családja nagy része még mindíg az Iszlám Állam katonáinak rabságában sínylődik, nem tudja mi van velük, nem tudja felvenni velük a kapcsolatot, de ez a fesztivál reményt nyújt számára, hogy így üzenhet nekik, hogy Ő jól van és bízik benne, hogy még megtalálja Őket. Egyben meg mutathatja az európába érkezett migránsoknak is, hogy van számukra remény." A hatás kedvéért arabos beütéssel átitatott dalt énekelhetne - természetesen a szenvedésekről és a reményről, s a hatás kedvéért a döntőben el is sírhatná magát "mert előadás közben eszébe jutottak a testvérei, és a zene által átérezte a szenvedéseiket amiket valószínűleg most is megélnek ... bla bla bla". Ez gyakorlatilag a Narancsterror szokásos dupla kommunikációja - nem engedünk be menekülteket, mivel Ők potenciális terroristák / egy nálunk élő migránsnak lehetőséget adtunk, felkaroltunk és a világ tetejére emeltünk! AAAAaaaaah! Beadom Habonynak Kaizenba!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!