Mindig egyedül vagyok a suliba mit tegyek?
Voltak barátaim de volt egy pletyka aminek hittek és most mindig egyedül vagyok és annyira rossz magamba fordultam :(
Mit csináljak szünetbe? Le kell menni az udvarra és egyedül vagyok és ajj... :/ :(
13 7.-es és ha nem tudsz értelmes választ adni pls ne írj nem szeretem az ilyen embereket... Nekem ez fontos kérdés így is szar minden
Valaki volt már ilyen szituban vagy valami? :/ Nem tudok mit kezdeni magammal a szüleimmel se tudok soha semmit megbeszélni :(
El lehet lenni egyedül is, vigyél ki az udvarra papírt, ceruzát és rajzolj, vagy vigyél ki füzetet és tanulj, olvass egy könyvet, írj történeteket, tervezd meg a délutánod, stb... Sok dolog van, amit egyedül jobb csinálni.
Amúgy meg szerintem azok nem igazi barátok, akik valami pletyka miatt otthagynak téged. Esetleg keress még valakit, aki egyedül érzi magát. (Többen vannak, mint gondolod.) Ne magadat sajnáld, hanem próbálj meg rajta segíteni, beszélgess vele, és neked is hipphopp jobb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!