17évesen munkalehetőség? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nem tudom , hogyan működik ez az egész dolog! 17éves vagyok, sajnos ott kellett hagynom a naplali tagozatos iskolámat,de esti érettsegin tanulok,és jövőre végzek! Innen persze szeretnék tovább tanulni.(szakmát szerezni). És mivel, addig míg le érettsegizem, szeretnék egy kis pénzt összegyűjteni és dolgozni! Mi ilyenkor a teendőm?
Várom a válaszokat! Kérem,ne ítéljen el senki,amíg nem tudja a részleteket,hogy miért kellett otthagynom a sulit !!
2016. máj. 12. 00:13
1/6 anonim válasza:
Akkor írd le az egészet,mond el a részleteket,hogy segíteni tudjunk.
2/6 anonim válasza:
16 éves kortól már lehet dolgozni. Nem tudom merre laksz, de bolti munkákat egy csomó helyen lehet vállalni. Azt nem tudom hogy diáknak számítasz-e még így? Mert diákmunkát még többet is kapsz, és ha sokat vállalsz egész szép kis összegeket lehet összegyűjteni.
3/6 anonim válasza:
Diákmunkát csak nappali tagozatos vállalhat, aki estire jár nem számít diáknak ebből a szempontból, sőt TB-t is kell fizetnie maga után, ha nem dolgozik.
4/6 A kérdező kommentje:
De rendes munkara felvesznek 17evesen?
2016. máj. 12. 11:55
5/6 anonim válasza:
16-18 év közötti munkavállaló:
16. életévének betöltése után létesíthet munkaviszonyt,
törvényes képviselőjének beleegyezésével.
6/6 A kérdező kommentje:
Balesetem volt, es nemtudtam iskolaba jarni, a szuleimmel ezt lattuk jo megoldasnak,mivel az esti gimnazium ott van helybe es oda tudok jarni . De mar jol vagyok es ezert mennek dolgozni.
2016. máj. 12. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!