Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek léteznek földönkív...

Szerintetek léteznek földönkívüliek?

Figyelt kérdés

2016. máj. 11. 19:47
1 2
 11/12 anonim válasza:

Most találtam ezt a cikket. Nézd meg.

[link]

2016. júl. 13. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:

az ilyen fajta válasz csak akkor jöhet létre ha el olvasunk egy könyvet a gyönyörü mondani valoját elhisszük mert a lelkünkhöz szol és az rezonál vele.nem vesszük figyelembe hogy kb 5000 helyen megváltoztatták és el fogadjuk hogy minden szorol szóra igy van.

ezzel még nincs baj hiszen az istennél nincs fontosabb a valóságban,de nem elég csak ebböl az 1 böl vég következtetésekre jutni.

érdemes meg ismerkedni a többi vallással is hogy nagyobb legyen a rálátás erre a témára.pl keleti vallások.

nem a bűn miatt pusztul el a világ egyetem hanem a ciklikusságtol.

a bibliát ógörög nyelvröl forditották és a bűn szó jelentését félre forditották.

ugyanis az ógörög bün szó igazi értelmezése az hogy eltéveszteni a célt,ugyan ugy mint amikor az íjjász célt téveszt.

pl valaki meg haragit és verbálisan ezért meg fenyitem, ahejett hogy nyugott maradnék és megengedőbb és szeretettel fordulnék hozzá.ez bizony bűn.

a vallásokra vissza térve az a tapasztalatom hogy az eggyik vallás ad adott dolgokra választ a másik vallás meg más dolgokra ad választ és az összes vallás egyben lehet csak egész.

de azt már ti is tudjátok hogy ezek miatt a külömbségek miatt voltak vallási háboruk.

a te istenedet más hogy hivják mint az enyémet de az enyém az igazi.

a helyzet az hogy 1 az isten és millió neve van.

hogy lehet az hogy pl a hinduizmusban rengeteg isten van mégis 1 az isten?

ugy hogy a hinduizmusban találod meg erre a választ.

nem közvetlen isten irányitja a világot, és mégis ugyanis ki osztja másra ezt a posztot pl brahma ra akik elvégzi ezt hejette a teremtéstöl a pusztulásig,és utána egy másik brahma fogja folytatni mert brahma bol számtalan van.

egy ember böl is válhat brahma,mindössze csak ki kell érdemelni.

mivel isten az egyedüli tudat kiterjeszti magát több darabra(lelkek,lelki szikrák)akik ugyan eggyek istennel de nem minöségileg külömböznek.

mivel minden élölény ami kialakulhat a legkisebbtől a legnagyobbig az csak a lelkeknek köszönhető +istennek.

minden test irányitója és életben tartója a lélek energiályábol fakad.

ha atomonként össze raknának egy testet és megprobálnák életre kelteni nem sikerülni mert az élet szikrája hiányozna belőle ami ugye az élet eszenciája.

a végkövetkeztetés az hogy a földön kivüli élet is isten része.

lehet nem véletlenül mondtam a pápa hogy ha a földönkivüliek aki idejönnének és hinnének az istenben tárt karokkal várná öket.

függetlenül a kérdéstől amugy én már találkoztam földönkivülivel és már több helyen is le irtam itt a GYK-n és ha valaki akarja itt is le írom.

de emiatt a tény miatt semmivel nem tudnád megváltoztatni a véleményem hogy egy szent könyv ezt tagadja.hozzá teszem hogy egy másik szent könyv éppenséggel meg állitaná.

2016. júl. 28. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!