Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Lidl...

Mi a véleményetek a Lidl áruházakról?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 19:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10%
Lidl egy másodosztályú szar ócsóhely. Nekem nem jön be,egyedül a halkonzerv ami tűrhető,mert olcsó,és mégis tápértékben jó,ugyanis abbol napi 5 öt eszek, életmódom miatt kell, és így is havonta csak 40 ezret költök magára a halkonzervre. Amugy kerülöm a Lidl-t. Vacak dolgok,nagyon zs-kategoira. Tesco sokkal jobb,mert ott forgalmazzák a normális ismert márkákat,megbízható,jobb élvezeti értékű termékeket, illetve ez mellett van a tesco gazdaságos, ami már másodosztályú,de a Lidl-es termékekkel felveszi a versenyt.Gazdaságosból csak nagyon kevés félét szoktam, pl. borotvahab,mert az olyan jelentéktelen fogyoeszköz kategoria,és a borotvagél tescos meglepő mód jobb állagú mint a Gilette.bár a gilette jobb illatú,de borotválkozásnál fontosabb az állag,hogy ne pörsenjen ki a bőrőm. Csak egy példa,hogy nem minden tesco gazdaságos termék szar, van egykét ó is köztük néha. Lidl-es tusfűrdők olyan büdösek mint a trágyadomb.
2010. szept. 26. 02:14
 12/12 anonim ***** válasza:

egyeske: te csak oda jársz, ami magyar? mert a CBA az elég r*hadt drága....

Kérdező: nincs autóm, így nálam csak az Aldi és a Lidl jöhet szóba. a Többi könnyen elérhetőt (SPAR, CBA, Tesco Express) nem szeretem, sem az árak, sem az uncsi termékek miatt.

2010. okt. 7. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!