Házi dolgozatot kellene írnom arról, hogy Én és a Biblia de semmi ötletem nincs. Hogy vagy mit kellene írnom?
Hiába elolvasom nem vagyok jó az ilyenben
Ezért kértem segítséget
Ha semmi nem köt össze titeket, akkor ezt írd le.
Leírhatod, hogy mit próbáltál idáig, és annak mi lett az eredménye.
Tenyleg nem nagyon köt le engem a Biblia
De nemtudom hogy irjak errol 1 oldalt..nincs annyi ötletem
Akkor írd le a véleményedet. Egy oldalt simán lehet erről rizsázni, mégha teljesen hidegen hagy is az egész. Írj az elején pár sort arról, hogy hol, mikor hallottál először a Bibliáról, kitől és mit gondoltál róla.
Aztán fejtsd ki, hogy miért hagy hidegen. Mert nem hiszel az egészben, más vallásban hiszel, csak mese stb. Írj példákat belőle, lehet akár a legismertebb történeteket is (Ádám és Éva, Káin és Ábel, Noé, Jézus híres csodatételei stb.), vagy ha ismersz olyat, ami kifejezetten érdekes, de nem értesz vele egyet, akkor azt is boncolgathatod. A lényeg, hogy itt tudod kitölteni azt az egy oldalt. Mindig tudsz találni új történetet, ha kell még.
A végén meg írj egy összegzést, egy végső következtetést. Ennyiből simán meglesz az egy oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!