Legyen szives valaki magyarazza meg nekem azt, hogy miert vagyok en "koteles" kizarolag fenykepes cv-ket kuldeni az internetten talalhato allashirdetesek 90%-nal?
Mert szeretnék látni, hogy mégis ki a fene akar jelentkezni hozzájuk...
Remélem nem te kérdezted meg múltkor, hogy miért kell a motivációs levél!
A lényeg az, hogy ha bele gondolsz, te se vennél fel egy vadidegen embert, mielőtt legalább fényképen láttad volna, és beszéltél volna vele.
Igen, valószínűleg te tetted fel azt a kérdést is...
Egyrészt a képet nem ŐK készítik, így igen, az engedélyed nélkül nem készülhet rólad kép, nem is ott készítik.
Másrészt pedig ha ilyen teljesen általános, hétköznapi, megszokott, jól bevált, teljesen átlagos dologból ekkora ügyet kreálsz, akkor ne várd, hogy fel is vesznek.
Ahhoz, hogy komolyan vegyenek téged, neked is komolyan kell venned őket. Ha egy ilyen alap dolgot, mint egy önéletrajzot nem tudsz megcsinálni (vagy nem akarsz) akkor ne várd el, hogy bárki fel fog venni...
Nem sértegetni akarlak ezzel, mielőtt félre értenél, csak nem értem mi bajod van azzal, hogy ott van egy pici kép rólad egy olyan papíron, amin amúgy is a te adataid szerepelnek.
Tegyük fel, hogy minden úgy van, ahogyan írod a nyilvános profilról. De akkor te nem hirdetésre jelentkezel, hanem te hirdeted magad a portálon keresztül.
Egyébként nem vagy köteles munkát keresni sem képpel, sem kép nélkül. Semmilyen jogod nem sérült.
A fotó az önéletrajzon nem is a fotógénség miatt van.
De most őszintén, csak gondoljatok bele, ha TI lennétek a másik oldalon, és FONTOS nektek, hogy kit vesztek fel,
Kit választanátok?
Akinek még az arcát sem ismeritek, vagy aki legalább hajlandó fotót csatolni egy papírhoz, ami állítólag róla szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!