Önvédelmi célra milyen fegyvert ajánlotok? (gáz-riasztó) Hülye válaszok is jöhetnek de azt átugrom.
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 11:06
1/9 anonim válasza:
Ha nincsen tapasztalatod a fegyverekkel akkor egy gazspray-t ajanlok! A fegyvert elveszik toled ha bizonytalan vagy, egy pillanat alatt kicsavarjak a kezedbol es utana nem csak osszevernek hanem meg jol seggbe is lonek.
2/9 A kérdező kommentje:
Van tapasztalat az élesekről,csak a gáz-riasztókról nincs.
2016. máj. 5. 11:59
3/9 anonim válasza:
1-es válaszoló szakértő a félrebeszélésben . EKOL LITE revolver Walther pv 120 mg gáztölténnyel .
4/9 anonim válasza:
"Van tapasztalat az élesekről"
Persze, pistike, láttad a rambót mi? Ha lenne tapasztalatod éles fegyverekkel, nem itt kérdezősködnél.
5/9 anonim válasza:
Forgótáras könnyű revolver, nem kell túl sok lövetű.
Én elhibáztam, hogy automatát vettem
6/9 A kérdező kommentje:
4-es tipikus hülye vagy.
2016. máj. 5. 18:20
7/9 A kérdező kommentje:
ja és 4-eske,lehet hogy még apukád kukija sem müködött amikor éles fegyverekkel foglalkoztam,még nem játszottunk gáz és riasztó fegyverekkel,ezért nincs rálátásom ,hogy melyik milyen,ezért kértem ,hogy akinek van tapasztalata ossza meg velem.
Ha élesről van szó kérdezz és felvilágosítalak.
De ne vitatkozzunk ezen.
2016. máj. 5. 18:56
8/9 anonim válasza:
Persze, persze. És szólsz a bátyádnak is. :)
9/9 anonim válasza:
Félautomatából ZORAKI 914 a legjobb , azt se kell teli rakni max 7-8 gáz PV - CS elég bele . Revolverből olaszt kerüld és némely Keserűt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!