A szerb vér miatt viselkedek így?
Szerb családból származok,és vannak néha viselkedésbeli problémáim.Például hajlamos vagyok néha az agresszióra is és szeretek erős bosszút állni azokon akik megsértettek.Emellett gyakran nem tudom elfogadni a világ állását,és nem szoktam hagyni,hogy befolyásolják a véleményemet.Ha valakivel van valami nézeteltérésem akkor harciassá válok.Ezt leszámítva,ha valamit elhatározok akkor azt mindenképpen meg akarom valósítani mindenféle kompromisszum kötés nélkül(egy kicsit fanatikus vagyok).Emellett az alaptermészetem olyan,hogy szeretem a morbid humort,szeretek erősnek tűnni mások mellett,és egy kicsit paráznább is vagyok az osztálytársaimnál.
Mindez visszavezethető a szerb génekre?Csak azért kérdezem,mert sokszor azt a választ kaptam másoktól erre a kérdésre,hogy mert SZERB VAGY!
amikor elolvastam a fő kérdést már sejtettem hogy az agresszióhoz lesz köze a kérdésnek.
másik ok lehet a túlzott tesztoszteron termelés,rendellenes mellékvese működés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!