Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A szerb vér miatt viselkedek így?

A szerb vér miatt viselkedek így?

Figyelt kérdés

Szerb családból származok,és vannak néha viselkedésbeli problémáim.Például hajlamos vagyok néha az agresszióra is és szeretek erős bosszút állni azokon akik megsértettek.Emellett gyakran nem tudom elfogadni a világ állását,és nem szoktam hagyni,hogy befolyásolják a véleményemet.Ha valakivel van valami nézeteltérésem akkor harciassá válok.Ezt leszámítva,ha valamit elhatározok akkor azt mindenképpen meg akarom valósítani mindenféle kompromisszum kötés nélkül(egy kicsit fanatikus vagyok).Emellett az alaptermészetem olyan,hogy szeretem a morbid humort,szeretek erősnek tűnni mások mellett,és egy kicsit paráznább is vagyok az osztálytársaimnál.

Mindez visszavezethető a szerb génekre?Csak azért kérdezem,mert sokszor azt a választ kaptam másoktól erre a kérdésre,hogy mert SZERB VAGY!

2016. máj. 5. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ferenc Ferdinánd, SZ-H-SZ királyság agressziója, Délszláv háború/Srebrenica. Gyanús.
2016. máj. 5. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem a vér miatt, nem a gének miatt olyan a lelkünk, viselkedésünk, beszédünk, amilyen. A szocializáció miatt. (szülők, nevelők, hatások, melyeket kicsi korban szintén a nevelők nyújtanak,tv, filmek) Az ember az emberré levést az embertől TANULJA. Ha egy csecsemőt nem vesznek körül EMBEREK (énlények), állatok közt nevelkedik, nem lesz 'ember' - nem tud beszélni, nem érti az emberi szót, sőt! még a függőleges testhelyzetet sem veszi fel. Ezt fontos lenne megérteni.
2016. máj. 5. 10:12
 3/4 szántóvető ***** válasza:

amikor elolvastam a fő kérdést már sejtettem hogy az agresszióhoz lesz köze a kérdésnek.

másik ok lehet a túlzott tesztoszteron termelés,rendellenes mellékvese működés miatt.

2016. máj. 5. 13:00
 4/4 anonim válasza:
hasonlóan érzek és én részben szerb vagyok:D
2016. máj. 22. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!