Szüleim nem engedik meg 20 évesen higy előfizetéses telefonom legyen most csak feltöltős van nem tudom miért nem engedik mitcsináljak?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 20:23
1/9 A kérdező kommentje:
-higy hogy
2016. máj. 4. 20:25
3/9 A kérdező kommentje:
18 évtől már felnőtt az ember
2016. máj. 4. 20:40
4/9 anonim válasza:
Max papíron vagy felnőtt. :D Ha ténylegesen is az lennél, akkor nyitnál magadnak egy előfizetést nem a szüleid engedélyére várnál.
5/9 A kérdező kommentje:
De úgy se engednék
2016. máj. 4. 20:54
6/9 anonim válasza:
Mi az hogy nem engednék? 20 éves vagy, bemész és megkötöd. Jó napot.
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem engednék a kaján is mindig vitatkoznak velem
2016. máj. 4. 23:29
8/9 anonim válasza:
Van saját jövedelmed? Ha van, nem kell engedélyt kérned.
Ha nincs és a szüleid fizetik a telefonodat és a számládat, nem csodálkozok rajta. Az én gyerekeimnek sem volt előfizetéses telefonja, amíg nem kezdtek el dolgozni.
9/9 anonim válasza:
A lényeget leírták előttem, most csak összefoglalom:
Keress munkát és utána nyugodtan eltelefonálhatod a minimálbéred harmadát is. ( bár nem bölcs dolog).
De ha már van munkád, akkor nőj fel minden értelemben, ne hagyd, hogy mások eltiltsanak téged alapvető javaktól , jogoktól.
Ha még tanulsz, akkor törődj bele. Baromi sok pénzt lehet elszórni a telefonnal pillanatok alatt- érthető, ha a szüleid ennek nem örülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!