Becsöngetett hozzánk egy ember, és adott egy Coca Colat teljesen ingyen, azt mondta ajándék. Miért? Bajban lehet a cég esetleg?
Figyelt kérdés
Láttam hogy ott volt mellette egy 6os gyűjtő, amiből már hiányzott, tehát nem csak nekünk adott. Rá van írva hogy ingyenes termékminta, tehát gondolom valamilyen reklám, de miért reklámozzák amikor ez a leghíresebb Cola gyártó cég? Csak szimplán érdekel.2016. máj. 4. 14:00
1/8 anonim válasza:
Pont az ilyenek lendítik fel a keresletet.
Most iszol egy kólát, elmeséled a haverjaidnak, kiírod a netre, és máris megkívánja a haverod és én is a colát, mert beszélsz róla.
A szomszéd látja, hogy colázol, neki is kell majd, cola szag terjeng a lakásban, már is megkívánja mindenki.
2/8 anonim válasza:
Igen erősen ajánlom a kiöntését, ha feljelenteni nem akarod. 99,9999% biztonsággal ki merem jelenteni, hogy az elfogyasztása nagy bajt hozhat a fejedre. 100% biztonsággal azt, hogy nem a Coca Cola, de nem is hazai forgalmazója akciózik így.
3/8 anonim válasza:
Hallottam már olyanról, hogy átvettek valamit, aztán pár nap múlva érkezett 1 sok 10ezres számla a termék elfogadásáért ;)
4/8 anonim válasza:
Biztos h meg nem innám
Ki tudja milyen beteg emberek vannak es akarnak megmérgezni
Najo vicceltem épp elég mérgező a kóla szóval nagyon nem árthat jobban
Gondolom egy kis reklám :)
5/8 anonim válasza:
Sejtésem sincs, miért lett lepontozva az első, de amit ír, az valós.
Semmiképpen ne igyál belőle!
6/8 anonim válasza:
El tudjátok képzelni azt, hogy egy olyan cég, amelyik beteríti az egész világot a termékével, ilyen pitiáner házalóval népszerűsíti a termékeit? Amit nem is kell olyan nagyon, mert veszik így is. Persze nem árt a reklám, de ez nem az.
7/8 anonim válasza:
Elég jól le lettem pontokba gondolom a kóla fun ok tették sebaj nem ez határoz meg
Bár en a helyedben tuti rákérdeztem volna kedves kérdező h megis miert osztogat kólát !:)
8/8 anonim válasza:
Pedig van ilyen, osztogatják néha, meg kiállnak forgalmasabb helyekre és nagy rekeszből is osztogatják. Minden reklám számít. Marketinges biztos jobban tudná, de ugye mikor már annyiszor láttad meg belekerül az ember életébe a reklám, észre se veszi, mint ahogy nem számolod azt se hányszor veszel egy nap levegőt. Ilyenkor jön egy ilyen ingyen osztogatás, megy a híre neten, szépen feljebb jön újra a köztudatban. Marketing az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!