Van egy zene ami nagyon tetszik de nem találom youtube-on sehol. Egy srác énekel benne csak zongora/gitár kísérettel. Tudtok ilyeneket mondani?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 12:54
2/7 A kérdező kommentje:
Ha tudnám akkor nem lenne kérdésem... Nem az a lényeg hogy elsőre meglegyen, de szeretném megtalálni mert baromi fontos pillanatban hallottam
2016. máj. 5. 06:35
3/7 anonim válasza:
sok százmillió ilyen van. Mégis honnan tudnánk a választ ha nem tudsz pontosabb információkat mondani?
4/7 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom hogy sok ilyen van, ezért kérdeztem, hogy példákat tudtok e mondani mert úgy talán megtalálom...
annyi infom van még hogy nem nyálas hanem etős férfihangja van az énekesnek.
2016. máj. 10. 18:30
5/7 superhelp válasza:
Akkor a telodra töltsd le a shazam nevu applikaciot es azzal halgatasd meg es kiadja a zenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!