Milyen fát ültessek?
Figyelt kérdés
Magot szeretnék venni
és olyan érdekelne ami viszonylag gyorsan nő.
2010. ápr. 8. 07:47
1/6 anonim válasza:
A császárfa az elején (kb. 5-6 év) nagyon gyorsan nő, aztán a rákövetkező időben nagyon lassan. Mondjuk ha elfogadsz egy tanácsot, szerintem kisfát vegyél, ne magról ültess.
2/6 anonim válasza:
én szivarfát [link]
,fekete fenyőt és akácot ültettem eddig magról de sokat csemete kertben vettem pl nyírfákat ,de magam is gyökereztettem pl fűzfát.
3/6 anonim válasza:
felejsd el a fát ültess cannabist
4/6 A kérdező kommentje:
abba semmi poén hogy megveszem a csemetét készen,
én fát akarok nem füvet.
2010. ápr. 8. 12:44
5/6 anonim válasza:
Almafát. Nekem mindig megégette őket a nap, de sokaknak sikerül. Vagy citromot, bár az nem fa. És az alma nem nő gyorsan, de az akác az igen. Bár az magától is bárhol kinől. A mienk 3 év alatt kb. 2 méteres lett.
6/6 A kérdező kommentje:
tényleg akácot hogy szaporíthatok?
2010. ápr. 8. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!