TWD (6. évad) Glenn "halála"? (Többi lennt)
Maga elé húzott egy hullát, nem ő halt meg. A sorozatban direkt húzták annak felfedését, hogy végül túlélte. A képregény ismeretében ezt elég rosszul fogadták, mert lényegében átverték a nézőt vele.
Ugyanilyen lesz az évad fináléja is.
Eséskor magával húzza. A következő vágásnál csak a feje látszik, és a kezek magasabban vannak a testénél. Azért üvölt, mert trauma éri - ezeket mind bele lehet magyarázni.
Ez a jelenet arra szolgált, hogy csavart vigyenek a történetbe, csak nem úgy sült el ahogy tervezték. Nekem úgy rémlik hogy minden szereplő hulláját és feléledt verzióját mutatták eddig, így az eldugott Glenn direkt titkolásából már következtethető volt hogy nem ő halt meg, és majd egyszer előveszik. Ha ez a félidős szünetnél volt, az még rosszabb, mert simán bele lehet futni spoilerekbe addig, hogy tudd Glenn máshogy és máskor fog meghalni.
Most volt ez a rész, azért kerestem rá Glenn halálára, mert nekem nagyon gyanús volt, hogy a másik pasi van rajta és őt ehetik, hiszen úgy estek, hogy a másik volt felül. Víszont elég hihetetlen, hogy az ő arcának ne estek volna neki... Meg, állítólag majd hogy viszonylag tisztán, érintetlenül ér haza, miután felette szétcincáltak egy embert...
Sajnos ezzel a rákereséssel kiderült, milyen halált halnak Abrahammal. Sajnálom, hogy ilyen undorítóan durva, hatásvadász halált szánnak neki.Talán ki kellene azt hagynom azt a jelenetet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!