Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én Londonban élek és videózni...

Én Londonban élek és videózni szeretnék youtube-ra, de nem tudom hogy milyen videókat készítsek. Nem tudom, hogy másokat most mi érdekel. Szerintetek milyen videókat készítsek?

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod mit akarsz készíteni, akkor minek akarsz videózni?
2016. máj. 1. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
ez így már most halott ügy
2016. máj. 1. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a bal nagylábujjadat közvetísd élőben, napi 24 órában.

Ilyen még nincs, és tulajdonképpen semmivel nem unalmasabb, mint a többi hatszázhatvanhatezer fantáziátlan és mondanivaló nélküli youtube csatorna.

2016. máj. 1. 14:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Normális kérdésekre gondoltam. Erre a kérdésre válaszokat: 'Szerintetek milyen videókat készítsek?'.
2016. máj. 2. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
izgalmasakat
2016. máj. 3. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Mutasd be az életedet. A környékedet. Milyen szerinted a londoni élet, az angol élet. Érdekes szokások- tradíciók bemutatása. Miért mentél ki, mire jutottál, meddig maradsz. Miben változott pozitívan az életed, miben negatívan. MI hiányzik itthonról, mi az ami nem. Mi az ami az angol létből hiányozna ha hazajönnél, és mi az, ami nem.

Mehetnél a környékeden túrákra, amiket rögzítenél, esetleg még a helyi történelmi dolgokra is utalhatsz.

Szóval használd ki, hogy ott vagy.

(persze ha van pénzed, akkor vehetsz egy jó gépet, és csinálhatsz minőségi gameplay-eket)

2016. máj. 3. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor videózz ha van témád, saját, nem valami tucat igénytelen szar. Most komolyan az érdekel téged hogy mondjuk engem mi érdekel? Oké, akkor készíts shamisenes videókat. Most előbbre vagy?
2016. máj. 3. 18:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. De az utolsó előtti kérdésre arra én már gondoltam. Szerintem az fogom megcsinálni.

😊

2016. máj. 4. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!