Én Londonban élek és videózni szeretnék youtube-ra, de nem tudom hogy milyen videókat készítsek. Nem tudom, hogy másokat most mi érdekel. Szerintetek milyen videókat készítsek?
Szerintem a bal nagylábujjadat közvetísd élőben, napi 24 órában.
Ilyen még nincs, és tulajdonképpen semmivel nem unalmasabb, mint a többi hatszázhatvanhatezer fantáziátlan és mondanivaló nélküli youtube csatorna.
Mutasd be az életedet. A környékedet. Milyen szerinted a londoni élet, az angol élet. Érdekes szokások- tradíciók bemutatása. Miért mentél ki, mire jutottál, meddig maradsz. Miben változott pozitívan az életed, miben negatívan. MI hiányzik itthonról, mi az ami nem. Mi az ami az angol létből hiányozna ha hazajönnél, és mi az, ami nem.
Mehetnél a környékeden túrákra, amiket rögzítenél, esetleg még a helyi történelmi dolgokra is utalhatsz.
Szóval használd ki, hogy ott vagy.
(persze ha van pénzed, akkor vehetsz egy jó gépet, és csinálhatsz minőségi gameplay-eket)
Köszönöm az eddigi válaszokat. De az utolsó előtti kérdésre arra én már gondoltam. Szerintem az fogom megcsinálni.
😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!