Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS! Szétvan vagodsva a lábam...

SOS! Szétvan vagodsva a lábam és 2 nap mulva egy fotózásra megyek (? ) 12/L

Figyelt kérdés
Lehet hogy rövidnadrágot vagy ruhát adnak rám ahhol fognak látszódni a sebek.Az egész bokám és kicsivel feljebb is vannak vágások, szüleim nem tudják,hogy most megint szétvágtam magam, régebben láttak a többit (4 órás ordibálás sírás és veszekedés lett belőle)Régebben a kezem, a homlokom, a combomom volt de megigértem hogy nem lesz ilyen többé, van pszichologusok, pszichiátrián is voltam nem egyszer.Most nem szeretném leirni miért csinálok ilyet.Mit tegyek???Alapozóval lekenem akkor nem fog látszódni? Nagyon bocsánat ha érthetetlen és zavaros a szöveg. Nagyon fontos! előre köszönöm a válaszokat!!:) 12/L

2016. ápr. 30. 22:03
 1/4 A kérdező kommentje:
van pszichológusom* és bocsánat a többi helyesírási hiba miatt, csak nagyon sietek
2016. ápr. 30. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat ér az alapozó, ezek már egész életedben látszani fognak.
2016. ápr. 30. 23:16
 3/4 Szofi51 válasza:
Felveszel egy fekete harisnyát?
2016. máj. 2. 14:07
 4/4 anonim válasza:
Eltüntetni nem tudod egy nap alatt, de ajakírrel gyorsíthatod a gyógyulást.
2016. máj. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!