Tudom 1001 ilyen kérdés van. De mit tudnék csinálni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Én 156cm vagyok. Úgymond normális alakom van.(haverjaim szerint szép alakom van, szerintem meg kövér vagyok és kész :,D) bármit teszek nem nagyon növök, és imádnak miatta szivatni. Mit tudnék tenni hogy magasabbnak és vékonyabbnak tűnjek? ( a fogyáson jelenleg is gőz erővel dolgozok :D ) 14/L2016. ápr. 30. 01:35
1/7 anonim válasza:
Hát először is küldj egy képet, utána tudunk csak valami konkrétat mondani
2/7 anonim válasza:
edzél és íratkozz be valami sportra pl: dzsudo én arra járok 5 éve.
3/7 anonim válasza:
Kosarazz. Attól magasabb is leszel (nem sokkal dehát...) meg a tetejébe fogyni is fogsz.😉
4/7 anonim válasza:
szerintem meg kösd fel magad.... ez a legalja innen már nincs vissza út :)
5/7 anonim válasza:
Ha 196 cm lennél, akkor az lenne a bajod. A Te magasságod átlagos.
6/7 A kérdező kommentje:
4. Kérlek szépen kösd fel magadat te! szerintem te vagy a legalja. A normális válaszolóknak pedig köszönöm :) az utolsónak pedig: én nem azt mondtam hogy 196 cm magas szeretnék lenni. Még csak 170 cm sem. Hanem pár centivel magasabb szeretnék lenni.
2016. ápr. 30. 21:14
7/7 anonim válasza:
kérdező: pontatlanul és röviden fogalmaztam (196 cm), de térjünk vissza kérdésedre mondjuk 2 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!