T.viv kérdése:
Már 8 napja késik. Mit tegyek? Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2 hónapja élek intenziv szexualis életet. Múlt hónapban megjött 2 nap késéssel pici mennyiségben és az állaga inkább alvadt barnás vér volt ès azt mondták hogy ez lehet egy rendellenesség miatt is mint pl a hormonzavar. Ebben a hónapban már 8ik napja késik, nincsennek menstruáciòs tüneteim viszont sürjen járok wcre az utóbbi pár napban. Minden egyes aktusnál óvszerrel védekeztünk. Mindig megbizonyosodtunk róla hogy nem csuszott e le vagy nem szakadt ki és mikor elélvezett kihúzta belőlem. Volt pár alkalom hogy együtt fürödtünk de valami lehetetlenség lenne ettől terhes lenni. Kicsit sztresszes vagyok az utóbbi időkben. Lehet e miatt késik? Vagy hormonzavar? Mennyi az esélye annak hogy ezek a terhesség jelei?2016. ápr. 29. 10:36
1/2 anonim válasza:
Sűrűen jársz pisilni - lehet felfáztál kicsit, emiatt is késhet.
Késhet a stressz miatt is.
Hormonzavar is lehet az oka, vagy ciszta, valami szervi probléma.
De az is lehet, hogy csak simán késik, mindenféle ok nélkül.
8 napja késik, várj még kb 3-4 napot és csinálj reggel egy Gabriel tesztet, az kimutatja, ha terhes vagy.
De szerintem nem baba van a dologban.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nincs szükség tesztre, már megjött:)
2016. ápr. 30. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!