Az Alien vs Predator filmek-et hogyan érdemes nézni?
Figyelt kérdés
Megszeretném nézni, de amikor kerestem a részeket, láttam hogy vannak külön Alien részhez is filmek meg a Predatorhoz is, és utána az Alien vs Predator részek. Nos a kérdésem az, hogy tényleg vannak-e és ha igen, akkor milyen sorrendben lenne érdemes megnézni a filmeket? Lehet-e egyből az Alien vs Predatort nézni, vagy előtte látni kell a többi részt is? A választ előre is köszönöm.2016. ápr. 27. 20:09
1/6 anonim válasza:
Az Alien vs. Predator filmeket nagyon sehogy, mert bűn rosszak. Az Alienek közül az első kettő nagyon jó, a harmadikat még érdemes megnézni, a négy pocsék. A Predator első része az ami nagyon ütős lett.
5/6 anonim válasza:
Szerintem először nézd meg az Alien filmeket szépen sorba. Majd a Predator filmeket (a 2. részben rájössz hogy miért). Majd az AVP filmek. És van még egy olyan film hogy Prometheus ami elvileg abban a világban játszódik mint a többi, de az nagyon össze is tud zavarni így mindenképp a végére hagyd.
6/6 anonim válasza:
Időrendileg így játszódnak:
Predator
Predator 2
AvP
AvP 2
Predators
Prometheus
Alien
Aliens
Alien 3
Alien Resurrection
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!