Probaltatok mar az extasyt italba keverni? Ha igen mi tortent es mibe kevertetek?
Figyelt kérdés
Baratnom azt mondta hogy egyszer egy minimalis mennyiseget kevert borba es nem flashelt se semmi csak porgott.2016. ápr. 27. 00:44
1/3 cli_hlt válasza:
Szia!
Picit off leszek, de talán az ártalomcsökkentés miatt megéri:
Ne keverd az Extasy-t (MDMA, és/vagy MDA) alkohollal. Mindkét (három) szer hat a keringésre, és kiszáradást okozhat.
Ha mindenáron valamilyen szerrel szeretnél bulizni, ragaszkodj csak egyféléhez, és "szer" alatt értendő az alkohol és a koffein (kávé, energiaital) is.
2/3 anonim válasza:
en probaltam mar, egy korso sorbe oldottam fel egy egesz tablettat hazibuliban
en csak egy kicsit porogtem fel, az is abban nyilvanult meg hogy gyorsabban ragtam a ragom, de ettol fuggetlenul ultem es flasheltem, "akadozott" a kep ha forditottam a fejem, stb
3/3 anonim válasza:
Ajánlanám inkább hogy zölddel kombináld, na az nagy flash.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!