Egy nagyobb vita után jót tehet a legjobb barátoknak, ha 1-2 napig nem beszélnek? 16/f
Szerinted ilyen éretlen, hogy nem veszi észre, hogy magbántott? Nem lehet, hogy csak túl büszke, és nem akarja bevallani?
Egyébként ebben az esetben lehet, hogy jobb lenne megvárni, amíg ő kezd keresni és ő akar kiengesztelni, de te lehetnél "okosabb", és azt is mondhatnád neki: "Tudod, mit? Nem számít az egész, felejtsük el." .
Nem tudom, hogyan fogsz dönteni, de azért drukkolok ;)
Na persze azt hozzáteszem, hogy én nem ismerem a barátodat, szóval csak személyes tapasztalat alapján adtam tanácsot.
Sok sikert!
Véletlenül nem lány a barátod?
Amúgy meg. Sztem jót tesz egy kcisit ráijeszteni, amikr én ilyen helyzetben voltam, akkor kedvem sem volt vele beszélni, de mégis ráírtam, hogy beszéljük meg. Küldtem smst is, még vissza sem írt, csak 3 nap múlva msnen. Jó votl megbezslni, kisírtam a szemem miatta, de rendben vannak a dolgok és közelít minden a régi felé :) Ne írj rá, vegye észre ő is magát. Sztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!