Szerintetek meleg?
Sziasztok!
Nemrégiben megismerkedtem egy fiúval aki, túl kedves, kb 1 hónapja ismerjük egymás(egy iskolába járunk) de tegnap este rámírt hogy nincs e kedvem átmenni hozzájuk és ha kedvem van ott is aludjatok... Személy szerint hirtelen sok volt így nemet mondtam de azóta is minden nap felajánlja hogy menjek át hozzájuk. Vélemény?
tegnap írt rád először azzal a kéréssel, hogy menj át, és azóta MINDEN NAP felhozza a dolgot? AZÓTA 1 nap telt el, hogy a jóédesbe írod mégis, hogy azóta minden nap felajánlja?
kicsit sántít...
hát tegnap meg tagnap előtt, de már ma is megemlítette. Nemmelesleg nem vagyok meleg(vagy legalább is nem tartom magam annak csak kíváncsi vagyok hogy vajon ő az lehet e.
Mert önmagában nem vagyok egy homofób tehát nem ítélem el őket, csak olyan hírtelen jött a kérdése hogy felvetődött bennem.
Szia!
Szerintem menj át hozzá és derítsd ki, de semmiképpen ne mondd el ezt az osztályba, mert akkor el kezdenék ezzel piszkálni és az nagyon rosszul esne neki.
Jaja menj át hozzá és igen ahogy előttem irkát figyeld de nem kell egyből roszra gondolni lehet csak barátkozni akar
és az osztályban ne mondj másnak ezzel kapcsolatba semmit mert a gyerekek gonoszak tudnak lenni meg hallotam már olyat hogy rendszeresen megvertek valakit mert azt hitték meleg viggyáz mit mondasz és hogy kinek.
és ha mégis be probálkozik egyszerüen mondaszt neki hogy ha te nem akarod hogy te nem vagy olyan de minden féleképpen kedvesen. nem fog bántani ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!