Írók, írogatók! Mit csináltok ha nincs ihletetek? És honnan szokott megjönni az ihlet?
Én jelenleg pont fordítva vagyok. XD Annyi ötletem van, de jelenleg egy szabad órácskám sincs.
Megpróbálok segíteni: nekem van egy ötletes füzetem (pontosabban több is, mert sok betelt már). Szerintem bármi ihletet adhat, csak nyitott szemmel kell járni a világban. Egy karakteres emberke a buszmegállóban, egy elkapott beszélgetés a pénztárnál állva, akár olyan szituáció is, ami veled történik. Ha így nem megy, akkor olvass, nézz filmeket, vagy csak kapcsolj a híradóra esténként. Én ezekből is rengeteg ihletet merítek, ezért is kell a füzet, mert nem tudok fejben tartani mindent. Még egy dolgot tudok mondani (ha viszonylag jól tudsz angolul):
Pinteresten sok ilyen kép van fent. De ha egyszerűen ráguglizol arra, hogy "writing prompts", akkor is rengeteg ötletet dob ki.
Sok szerencsét, remélem találsz valami kedvedre valót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!