Robbie Williams miért nem jön rá, hogy ronda?
Figyelt kérdés
Pár éve még olyan helyes volt most meg el van hízva és ez a szőke haj valami borzalmas. Miért nem figyel jobban a külsejére? Szerintetek is így van, vagy csak bennem van a hiba?2016. ápr. 21. 19:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem először nézz magadba, aztán kritizálj másokat.
2/7 anonim válasza:
van annyi pénze, ami megszépíti. Az meg hogy te neked, egy számára porszem, noname embernek nem tetszik, ki nem sz@rja le. Emiatt nem lesz öngyilkos.
3/7 anonim válasza:
Senkit sem érdekel, hogy neked mi a véleményed Robbie Williams külsejéről. Főleg őt nem.
4/7 anonim válasza:
Benned van a hiba! Robbie 42 éves... Nyilván nem nézhet ki úgy mint 30 évesen. A szőke haj pedig először fura volt, de kifejezetten jól állt neki (egyébként már rég nem szőke és nincs elhízva). De a kérdésre válaszolva, szerintem még mindig zseniálisan néz ki, és még mindig nők milliói vannak oda érte.
Csak azt nem értem, hogy hogy lehet ilyen baromságot kérdezni?:D
5/7 anonim válasza:
Jaj nekem. Lehet, hogy rájött, de nem tud ellene mit tenni, mert ez genetika, és elfogadja így magát, nem akar plasztikáztatni. Egyébként szerintem nem is ronda, kifejezetten kellemes ránézni az arcára, kár lenne elrontani. Egyébként, hogyha husinak látod, akkor azért is lehet, mert nem tom, úgy elengednek valahogy szóval egy nemtommenyi kor után tud lenni ilyen hormonváltozás, amitől változik a súly, és nem feltétlenül változtatott semmit az életvitelén, csak megtörtént vele, hogy esetleg fölment rá pár kiló, egyébként meg én most néztem róla 2016-os képet, én nem találom kövérnek. Botoxot meg jó lenne, ha senki sem használna, mert aránytalanul nagyra puffad tőle a fej, és ráncosan még lehet valaki szép, de másfélszer akkora fejjel, mint ami az alap lenne, már egyáltalán nem. Szóval jó a Robbie így. Szerintem/ Számomra a haja sem zavaró. Ez még simán jó haj, és neki illik is hozzá; láttam már brutál hajakat amik tényleg rossz frizurák voltak, ez azokat meg sem közelíti, szóval ez még szerintem jó haj neki. Ja várjál, lejjebb kattintottam/görgettem, azt hiszem, már tudom, melyik képet láttad róla. Na ezen nekem se tetszik egyáltalán, ezen tényleg borzalmas a haja, de talán csak azt akarta sugallni vele, hogy képes megújulni, esetleg szeretné saját magával éreztetni, hogy még mindig fiatal, és megfigyelte, hogy a fiatalok divatos, "sztájlos" frizurákat hordanak, és ő is be akart közéjük csatlakozni, ezért bevállalt ő is valami extrémet, hogy fiatalabbnak érezze magát; esetleg van pár ősz hajszála is, amiket szőke hajfestékkel, meg többi szőke/ világos hajszál közé könnyű elbújtatni.
6/7 anonim válasza:
*Meg az is lehet, hogy utólag jött rá, hogy ez a frizkó nem is áll jól neki, de akkor már késő volt. Vagy lehet, hogy így tetszik magának, és akkor hát örül, mert ha szépnek látja magát, úgy érzi , jól néz ki, akkor örül magának, és boldogsággal tölti el , jókedvű meg hadd legyen már, hát szeretjük; és hogyha így elégedett a külsejével, és jól érzi magát így, akkor annak a rajongók is tudnak örülni, hogyha jókedvűnek látják.
7/7 A kérdező kommentje:
huuu utolso jo sokat irtal. koszi a valaszt!
2016. júl. 14. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!