1. Írjatok légyszi mostanság "menő" zeneszámokat. 2. Ha tudtok írtok légyszi zeneletöltő alkalmazásokat? (ami tényleg jó)
Igaza van a Tisztelt kommentelőnek. Miert azt hallgatod, ami menő?
De ha nagyon szeretnéd...
Alan Walker - Faded
Csak egyet írtam, mert nem tudtam mennyit szeretnél.
Üdv: Nyiltank
Alkalmazást én rengeteget kerestem, de csak egy oldalt találtam: ha beírod googleba, hogy „mp3 juices”, akkor arról az oldalról ingyenesen le tudsz tölteni bármilyen zeneszámot, ami fent van a youtubeon (azt nem tudom hogy olyat is lehet-e, ami nincs fent, de manapság már a legtöbb szám megtalálható ott). Menő számok? Én nem vagyok az a tipikus menő, de ezeket hallgatom:
One Direction, Justin Bieber (nem kell fújolni, ízlések és pofonok!!!), Zara Larsson, Szabyest, The Vamps, Shawn Mendes, Vitó Zsombor, Unfield (előző kettő youtube videoblogger), és nagyjából ennyi. Hogy ezek menők? Jó kérdés... One Direction, Justin Bieber, Zara Larsson szerintem biztos.
De tényleg, miért csak a menő számokat szeretnéd hallgatni? Nekem a legjobban a The Vamps banda vált be, szerinem keresd meg a te ízlésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!