Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen a kollégium? Ti imádját...

Milyen a kollégium? Ti imádjátok vagy utáljátok? Miért?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 19. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem imádom, de nem is utálom. Szívesebben vagyok a kollégiumban, mint otthon. Leginkább azért, mert itt jobb a társaság. A szüleimet nehéz elviselni 1-2 napnál hosszabb ideig.
2016. ápr. 19. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Hát én utáltam, nem lehetett normálisan tanulni vagy pihenni, mert valamikor valahol valakiknek mindig bulizni/zenélni/hőbörögni/zajongani volt kedve.
2016. ápr. 19. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szeptember óta vagyok kolis, összességében szeretem :)

Persze vannak hátrányai, mint például, hogy vannak szobatársak, akikhez igazodni kell és lehet, hogy olyanok, akikkel nem jössz ki jól. Nem lehetsz nagyon egyedül (néha arra is szükség van azért), vagy nem lehetsz akármikor kettesben a pároddal. Bár kolifüggő, de a többségben közös zuhanyzó és konyha van szintenként, sok embernek ez is kellemetlen (az elején legalábbis). Meg persze az se jó dolog, ha aludni szeretnél, de a közelben épp buli van.

De én mindezek ellenére szeretek kolis lenni, itt élhetem azt a szintű szociális életet, amilyet gimis koromban is szerettem volna, akármihez lehet találni társaságot, itt nincs olyan, hogy magány :) A másik amit nagyon szeretek, a szabadság. Persze nagyobb felelősség, de nekem jó érzés, hogy itt már igazán felnőttnek érezhetem magam :)

2016. ápr. 20. 22:26
 4/6 anonim válasza:
Én imádok koleszos lenni az elején nagyon nehéz meg szokni de pár hónap múlva meglehet szeretni persze függ a társaságtól is. Én már nem is szeretek eljönni onnan péntekenként. :)
2016. ápr. 22. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Még annyi kérdésem lenne hogy könnyen be lehet illeszkedni?

2016. ápr. 24. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. A szobatársaiddal alapból sok időt töltesz, plusz még általában szoktak lenni különböző szabadidős körök, kolis bulik, egyéb rendezvények vagy nálunk vannak klubok is, amelyek amolyan nagyobb baráti körként funkcionálnak és a gólyák már az első napokban is megismerkednek velük.

Persze, ha valaki egész nap a szobában gubbaszt a gép előtt, akkor nehezebb dolga van, de egy minimális nyitottsággal nem lesz semmi problémád :)

2016. ápr. 24. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!