Felcsavarható rajztábla, létezik ilyen?
Szövet? azt semmiképpen sem fogod te újra használni...
Lehet kapni nagy rajztáblát, simán a falon is hagyhatod, nem lesz annak semmi baja.
Igen, még mindig nem értem miért baj, ha elől marad.
Brainstormingnak is hívják a dolgot és nem csak a szoftverfejlesztésben használják.
Szóval komolyan nem tudom miért baj az, ha ott marad a falon.
Egyéb lehetőség nincsen, max ha több guriga papírt veszel, de mivel újrafelhasználhatóra vágysz, az sem jó.
Ez igazából a brainstorming DDD-vel kombinálva, szóval nem a klasszikus változat. A lényegen ez mondjuk sokat nem változtat.
Véges a helyem és sokszor több projektet viszek egyszerre, szóval ha az egyik elől marad, akkor a másiknak már nem jut hely. Lehet, hogy mégis a papír guriga a jó megoldás, mert egy táblán nehéz több projektet vinni. A másik, amire gondoltam, hogy kivetítem számítógépről, és valamilyen gráf szerkesztőt használok, mondjuk yed-et. Kösz az inputot.
Ja értem, igen, így lehet,hogy azzal jársz a legjobban.
Egy kivetítő és egy számítógép kombináció.
Esetleg egy 'okostábla', ami egy tollat is érzékel, így végülis egy tábla fent marad a falon, de bármikor másik projektet húzhatsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!