Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy cirkuszos...

Mi kell ahhoz, hogy cirkuszos lehessek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy bizonyos cirkuszban dolgozni, ez minden álmom. Van egyensúly érzékem, elég hajlékony vagyok, szinte folyékonyan beszélem az angolt, és alap szinten tudok olaszul és spanyolul. Szerintetek mi kell ahhoz hogy bekerüljek? Még ha nem is színpadra, hanem máshogy. Normális válaszokat szeretnék. :)

2016. ápr. 16. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Tanulj valami mutatványt, hasonlókat és jelentkezz.

Ugyan úgy állások vannak ott is, mint mindenhol máshol, csak titkárnő helyett bohóc, vagy zsonglőr kell.

Másik lehetőség: tanulj bármilyen munkára, keress jól és vedd meg a cirkuszt magát :D

2016. ápr. 16. 22:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ha milliomos lennék, nem is lenne kérdés, hogy megveszem e vagy nem. :D

A másikkal csak az a baj, hogy nem tudom mit tudnék így betanulni egyedül.. pedig naaagyon szeretnék :D

2016. ápr. 16. 22:15
 3/3 anonim válasza:
Jajj sziaa ėn is nagyon szeretnek minden álmom,h cirkuszos lehessek csak en nem is tudok sehol egy cirkuszt se valamint nem tudom,h mit csinaljak gondolkozom h emberkeket keresek es alapitok így egy cirkuszt 😊 hány eves vagy es lany vagy gondolom
2017. jún. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!