Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudom buta kérdés, de hogy...

Tudom buta kérdés, de hogy kell villamoson utazni?

Figyelt kérdés
Soha életemben nem utaztam még villamoson! Elmondja nekem valaki, hogy hogy kell? Az egész menetet, felszállástól leszállásig, hogy kell megvenni a jegyet, stb. Koszonom!
2010. ápr. 6. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

0.) Vegyél egy narancssárga varázsjegyet. Számok vannak rajta.

1.) Az első és legfontosabb dolog, hogy elmenj egy villamosmegállóba.

2.) Ha megáll ott egy sárga nagy valami és kinyitódik a mágikus időkapu, ne félj belépni.

3.) Ha bent vagy (mert már bent vagy! elvileg), akkor tedd be a narancssárga mágikus jegyet a jegykezelő automatába, és varázsolni fog rá egy szigorúan titkos varázskódot.

4.) Ezután foglalj helyet.

4,5.) Ha nincs szabad ülőhely, erősen kapaszkodj a zöld csövekbe. (Nem harapnak.)

5.) Ha hallod a célmegálló nevét (mindig az égből jön a hang) és kinyílik az időkapu, lépj ki!

6.) Véget ért a mágikus időutazás a villamoson.

Óvintézkedés:

7.) Moszkva tér, végállomás következik. A viszont látásra.

2010. ápr. 6. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
lol fantasztikus!!! :D Télleg jó lett
2010. ápr. 6. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy a narancssárga varázsjelet, a koboldtól veheted, aki a megállóhelyeken a varázspénztárban ül.
2010. ápr. 6. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
kb pont úgy, mint buszon.
2010. ápr. 6. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
néha találkozhatsz kékruhás orkokkal is, akik nézik a varázsjegyedet, hogy "meg van-e érvényesítve"
2010. ápr. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!