Mit csináljak? Nagyon unatkozom.
Lassan itt a nyár, a gyönyörű természet. Ne olyat mondjatok, hogy gyöngyfűzés vagy ilyen benti tevékenység.
Kiviszem a kutyám játszani, de megunja. Valamit nem tudnátok javasolni, ami kinti tevékenység?
Olyat se mondjatok, hogy menj el a barátnődhöz, sétáljatok, mert nincsenek barátaim és félek az emberektől.
Előre is köszi!
13/L
kutyával túrázgass, akkor talán nem unja meg ha mentek valamerre folyamatosan:) vagy biciklizz:)
ha házban laksz akkor segíthetsz nekik a kerti munkákban:)
de talán jó lenne ha ismerkednél kicsit, közösen több dolgot lehet:)) ne félj, nem lesz semmi baj!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hát, hajtogattam békát, vele el voltam. Aztán elmentem görkorizni.Sajnos kicsi a lábamra, szóval feltörte. Biciklim nincs, a kutyussal nem lehet a sok kóbor kutya miatt túrázni, mert félek, ha az a nagy dög neki esik az én kutyámnak,megharpja. Vagy engem, vagy a kutyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!