Robbant már fel a dezodorotok palackja? Vagy láttatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Minden palackra rá van írva, hogy ne ütögessük, de nekem még sohasem robbant fel. Ja, és mekkorát robban?2010. ápr. 6. 15:46
1/4 anonim válasza:
aki már látott ilyet,az valószínűleg nem tud már nekünk ide írni arról, milyen volt:O
2/4 anonim válasza:
én olyat már láttam, hogy valami idióta a tűzbe dobta. szétvitte a bennelévő gáz az egészet, és a kis fémdarabkák belefúródtak mindenbe (és mindenkibe...) aki a közelben volt.
3/4 anonim válasza:
gyerekkoromban öregapám, amikor elégette a szemetet, egy régi bac-os flakont is beledobott. felrobbant, vagy 20 m magasra repült és kettényílva esett vissza. teljes hosszában kettényílt. ma felnőtt fejjel gondolom át, micsoda óriási szerencsénk volt, hogy függőlegesen felfelé repült. el sem merem képzelni, mi lett volna, ha valamelyikőnk arcába, hasába ütődött volna.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, nem gondoltam volna, h ennyire veszélyes
2010. ápr. 7. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!