Hogyan csapódjak be gy bandába?
Nem értem, miért törölték a válaszom. Érdekes módon, az én kérdésemre érkező, sokkal haszontalanabb, esetleg kifejezetten provokatív, veszekedő válaszok rendszerint ott maradnak.
Csak ismételni tudom magam: nem vagy olyan vagány, mint amennyire gondolod. Így nem fogsz bandába bekerülni, azt hozza az élet. Lehet most újra töröltetni a válaszom.
Szia:)
Megpróbálok megfelelően válaszolni...
szóval, először is, nem tudom ez a vagányabb mit takar, mármint mennyire vagy vagány, tehát el mersz menni bulizni, de nem iszol sokat és nem smárolsz minden emberrel aki szembe jön...vagy minden hétvégén/hétköznap( egyetemistákra értem :D) mész...vagy szeretnél.
A lényeg, ha ezt fel tudod mérni, gondolom igen, mivel saját magadról van szó, akkor keress olyan társaságot, aki ennek a stílusnak megfelel. Oda nem nehéz becsapódnod, ahol megfelelsz. Szóval ha olyan vagy, mint ők, akkor meg fognak kedvelni, és meg lesz a kis társaságod.
Csak ne akarj olyan társasághoz tartozni, akik nem a te szinteden vannak :)
Ennyi a titka, menj oda hozzájuk, beszélgess velük, vagy táncolj, igyatok... nem tudom :D Bulikban általában így megy az ismerkedés. Ott mindenki közvetlenebb, mint amúgy, azért gondolom, hogy ott kéne őket megközelítened. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!