Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítene valaki megtalálnak...

Aya2001 kérdése:

Segítene valaki megtalálnak bturbonak a life is strange videóit sorrendben?

Figyelt kérdés
Már körülbelül Megtaláltam az egymást követő részeket, de nagyon idegesítő h vannak amiket egyszerűen kihagytam😒

2016. ápr. 14. 21:46
 1/4 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=AkqJk1_K7Fs&list=PLPBfzqkY7Q..

Nem tudom, hogy azóta vannak-e róla videói, mert már egy ideje nem igazán követem Turbot. De kb. kerek 10mp kereséssel ennyit találtam. Célszerű a végigjátszásokat a lejátszási listákban keresni, mert azokat általában a videósok rendszerezik. :)

2016. ápr. 18. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de a lejátszási listában sincsen benne az összes rész , amit máshol meg megtalálok😁

Nem baj... majd még tovább keresgélek

2016. ápr. 19. 20:26
 3/4 anonim válasza:
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Letöltöttem a játékot és a feliratot is bemásoltam.De sajnos az első rész után a 2.,3.,4.és 5.rész nel hibásan jön elő a fordítás,helyette kérdőjelek és valamilyen kódok jönnek be a magyar helyett...pedig az első részben minden jo...a segitseget előre is köszönöm (a játék nem eredeti,de nagyon végig szeretném játszani)
2016. ápr. 25. 10:51
 4/4 anonim válasza:

[link]

Ha innen töltöd le, és mindent úgy csinálsz ahogy az útmutató kéri, akkor jónak kell lennie.

Töröld le azt a magyarítást ami fent van és telepíts újra amit a linkben megadtam.

2016. ápr. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!