Ma csúnyán elaludtam és a munkahelyemen nem megengedett a késés, így nem mentem be. Valakinek van valami ötlete, hogy mit mondhatnék holnap? Nem szeretném, hogy kirúgjanak
Nem lett volna jobb ötlet felhívni őket?
Még mindig megteheted.
Szerintem nem érdemes kihagyni emiatt egy napi munkát, abból még nagyobb baj lenne. Igen, be kell telefonálni ilyenkor. Nekem is volt már ebből elég kellemetlen szituációm.
Négy-öt évvel ezelőtt, szombat reggel elaludtam, mert nem szólalt meg az ébresztőórám. A patikát emiatt 40 perccel később nyitottam ki. Elnézést kértem érte, mégis sok beteg (többségében nyugdíjas) olyan ingerült lett a várakozás miatt, hogy már lincshangulat közeli állapot alakult ki... a pokolba kívánt engem egy-két bunkó beteg. Ugyan később nyitottam ki, de a napi feladatokat megcsináltam, igaz, sokkal sokkal több idegességgel, mint általában. A következő este egy percet se bírtam aludni, olyan ideges voltam.
Szólnom kellett volna hétfőn a főnöknek a késés miatt, de nem mertem megmondani. Az egyik beteg viszont beköpött engem. Elképesztő megalázó lett a szituáció, pedig mással is előfordult már, hogy késett a munkahelyről. Sajnos az én esetemben nem voltak megértőek az emberek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!