Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tudás hatalom? Szerintetek...

A tudás hatalom? Szerintetek igaz?

Figyelt kérdés
Én egyetértek a fentebb elhangzott mondattal.. de nem tudok tanulni, mert mindig elkalandoznak a gondolataim. Koncentráció képességemmel van gond?
2010. ápr. 6. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Máris elkalandoztál.:)

Egyetértek. Átvitt értelemben is. Sőt, azzal még jobban.

2010. ápr. 6. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez a tudás hat alma:D

Amúgy nem feltétlenül kell erősen rá koncentrálnod, csak egy nagyon kicsit figyelj jobban, és menni fog az a tanulás!.d

2010. ápr. 6. 13:17
 3/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy amikor el kezdek valamire figyelni, és értem, hirtelen arra gondolok, hogy "HÉ! most jól odafigyeltem" de ezzel a ,felkiáltással, tulajdonképpen elvesztettem a fonalat
2010. ápr. 6. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezért gyakorolj sokat, és tanulj, mert egy idő múlva már nem lesz olyan nagy szám, hogy valamit megértesz és tudsz rá koncentrálni. Természetesen fog gordülni és nem fog megsszakítani.
2010. ápr. 6. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen igaz, én is 2-es 3-as tanuló vagyok de nem az én hibám. Nem tudok olyasmivel foglalkozni ami nem érdekel vagy csak lusta vagyok. De okos is! :)
2010. ápr. 9. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.Illetve nem minden esetben.Az oktatási rendszerben használt tudás egyáltalán nem hatalom, a hatalom valahol ott kezdődik ha a szakmádban az egyik legbefolyásosabb ember vagy.
2011. jún. 21. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!