Lehet mellrákom 18 évesen?
Figyelt kérdés
Tegnap este elmentem furodni es ahogy hozzaertem a mellemhez ereztem benne egy csomot eddig sosem ereztem kicsit nagyobb de nem olyan nagy inkabb olyan kozepes meretu erzek tobbet is kisebbeket meg a masik mellemben is de ezek masok egy kicsit ez az egy kemenyebb mint a tobbi. Nem faj meg semmi eszre sem lehet venni csak ha megfogom es ha meg nyomom erosebben akkor egy kicsit faj de gondolom azert mert erosen nyomom amugy a mellemen semmi mas valtozas nincs a mellbimbombol sem jon semmi behuzodas sincs semmi ilyesmi de nemtudom ez milehet nagyon nagyon megijedtem szoltam anyukamnak es mar kert nekem idopontot a dokihoz 28-ra adtak a mammografiara idoponot. Nagyon felek nemtudom hogy birom ki 28-ig. Szerintetek mellrak vagy valami daganat ?? vagy lehet valami mas is?2016. ápr. 11. 15:43
1/5 anonim válasza:
Elvileg lehet, de ez inkább keményebb mirigyállomány, ami fiúknál is jelentkezik ebben az életkorban.
2/5 A kérdező kommentje:
Irjatok meg legyszives sokan mert nagyon fontos nagyon megijedtem
2016. ápr. 11. 18:39
3/5 anonim válasza:
Biztos szép kis/nagy melled van és nem lesz semmi baja! Nyugi!
4/5 A kérdező kommentje:
Kerlek irjatok meg valaszokaaat
2016. ápr. 12. 19:21
5/5 anonim válasza:
Szia, mellrákod lehet 8 évesen is, 88 évesen is, az életkor nem jelent semmit.
Menj el orvoshoz MINDENKÉPPEN!
Biztosat nem tudunk mondani, de lehet, hogy csak izomcsomó. Gyakran megesik velem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!