Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legjobb...

Object 416 kérdése:

Szerintetek melyik a legjobb Td ág? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Szerintem az Object 263 mert jó a páncélja,a lövege és a sebessége is,a másik object drága lassú,gyengén páncélozott és a lövege is omodi.

A Németek is jók szerintem,meg az Amcsik is föleg az E3.A britteket nem kedvelem mert az Fv215b 183 nehez kifejleszthtő,az Fv 4005 stage II pedig magas és páncélzatlan.A franciáknál agyhalált kaptam a 4estől és rögtön abbahatam azt az ágat.Szerintetek mi a legjobb?

2016. ápr. 10. 22:24
 1/2 anonim ***** válasza:
JgPanzer E100 vonal jó de tier 1-3 lényegtelen tier 4-5 jó 6 szar 7 jó 8-9 szuper és a Jägpanzer E100 nagyon jó, ha nem is a legjobb de nagyon szórakoztató és érdekes. A Waffenträger ágat nem próbáltam de a 8-10 nagyon jók. Franciák azok egy egyoldalú kártyák, nem próbáltam őket de figyelni kell velük az biztos. A britek... idióták ellen jók vagy távolról, de az meg a lényegét veszi el szóval max tier 5-6-ig érdemes. Az americai E4 vonal a jobb szerintem, és nagyon jók 6-tól 10-is mind jó (jó a T28 nem..). Az orosz meg... régi klasszikus... az OBJ 263 nagyon jó de amíg eléred... a 268 vonal.. ismerjük és jó.
2016. ápr. 11. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:

na, nekem 2-3 híján az összes tier X td megvan:

Brit fv183: FUN. Még HE lövedékkel is kiváló, de arannyal kell vele játszani. 1850 átlagsebzéseket lőni tankokba mindig vicces. Ha meg nem üt át, akkor is tetemeset sebez. Sima HE lövedékkel oldalról a fenékpáncélt (ismétlem oldalról) meglőve egy t110e3-on közel 2000 sebzés.

Imádom. Az elődje, a tortoise pedig beteg, majd 4000-es dpm-el bír. Lassú tankok, de jól játszható ág.

Az amerikai tornyos TD-k, az E4-ig vezető ágon könnyen játszhatóak, a T30 az egyik legjobb tank az egész játékban. Az E4 is szeretni való, bár sokan utálják, a t30 után mondjuk visszalépés.

Az E3 ág maga a tömör gyönyör, csak lassúak. De ha a páncélozottság a fő szempont, ki kell próbálnod. Ám számolj azzal, hogy a lassúság miatt arty mágnes leszel.

A francia 10-es kiherélt tank, ráadsul át fogják alakítani. Túlzottan lenerfelték a páncél csökkentés, a motor elvétel, a töltésidő növelés és a pontosság csökkentés során. Ám még mindig lehet vele jó köröket menni. A 9-es azonban ott is fényévekkel jobb.

Az orosz ágon a 268-ig vezető úton a SU-100, A su-152 és az isu 152 az, amely megbolondítja a népet, okkal. Ezekkel lényegében mindegyik kör lila wn8 (főleg ha a su152-n sima HE-t használsz, az isu-n meg a bl10-et). Páncélja nem nagyon van, cserébe lassú, de az ágyú a lényeg. Mindenesetre a 6-os és 7-es szintű tankokat jobban élveztem, de a 8-as is jó, a 9-es középszerű, a 10-es relatíve gyenge.

Az object 263-nál a nyitott fedél miatt arty mágnes szerepet játszol, ráadásul nagy vagy. Ott bele kell állni az 1 vs 1-be és dpm-ből lenyomni mindenkit. De az tény, hogy a frontpáncél brutális.

A wte100 ki lesz véve a játékból, a grille15 lesz helyette. A wt fun gép, pár másodperc alatt kitáraz egy másik 10-es tankot. Kár hogy nerfelték a lőszerek számát, de továbbra is megállja a helyét. Csak el ne találja az arty.

A JagdpanzerE100 rossz tank. A jagdtiger sokkal jobb. A jpz fő baja, hogy nagy, lassú, nem túl mobilis, nincs álcaértéke, kicsi a dpm (lassan tölt), nagy az alsó páncél terjedelme, ami viszonylag vékony és néha hajmeresztő mértékben pontatlan. Na de ha talál...

CW-re a klánok az e3-at szokták vinni, esetleg néha a wte100-at, de erre nem szabad alapozni a tervezett csere miatt.

Hogy én melyiket élveztem a legjobban, az szubjektív, de az e4 vonalat a t30-ig mindenféleképp ajánlom. Az oroszt a tier 8-ig. Ha tier X a szíved vágya, akkor pedig az obj 263-as orosz vonal, vagy az E3-as amerikai.

2016. ápr. 13. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!