Szerinted mikor fog kitörni a III. világháború?
A közeljövőben szinte biztos, hogy nem. Senkinek sem érdeke, az USA és a nyugati hatalmak a topon vannak, Oroszország és Kína tör felfelé.
A Közel-Keletnek nem érdeke, hogy világháború legyen, nem érdeke, hogy a NATO rájuk szálljon a teljes haderejével. Segítséget meg senkitől sem várhatnak, mert se Oroszország, se Kína nem fog nekimenni a NATO-nak.
Észak-Korea elpattog magának, de mielőtt még bármi komoly történne, őt a Földdel egyenlővé tudnák tenni. És ezt nagyon jól tudja az Észak-Koreai vezetés is.
Viszont ha úgy vesszük, valóban már tart, csak nem fegyverrel vívják, hanem pénzzel, és ez egy hatalmas globális gazdasági "háború". Ez a másik, minek dobálnának le atombombákat, és használnának drága fegyvereket, ha egyszerű gazdasági módszerekkel is tönkre lehet tenni egy országot? ;)
A 3-nak csak azt tudom mondani, hogy messze túlértékeli az emberiséget. A lehetőségeinken bőven túlmutat a Föld megsemmisítése.
ucssó embernek aztmondanám hogy elmehet a .****
hülye én még szeretnék élni. attol hogy te nem én IGEN ! .
köszi . -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!