Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerinted mikor fog kitörni a...

Szerinted mikor fog kitörni a III. világháború?

Figyelt kérdés
Ha ki fog törni, miért? Be fognak vetni atombombákat? (sztem nem) Ki fogja elindítani? Mi lesz a végén?
2010. ápr. 6. 08:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az atombombk szerintem csak megfélemlítésnek jó, de egyik ország se hülye annyira, hogy elindítson 1 atombomba-ledobás láncot.
2010. ápr. 6. 11:21
 12/16 anonim ***** válasza:

A közeljövőben szinte biztos, hogy nem. Senkinek sem érdeke, az USA és a nyugati hatalmak a topon vannak, Oroszország és Kína tör felfelé.

A Közel-Keletnek nem érdeke, hogy világháború legyen, nem érdeke, hogy a NATO rájuk szálljon a teljes haderejével. Segítséget meg senkitől sem várhatnak, mert se Oroszország, se Kína nem fog nekimenni a NATO-nak.

Észak-Korea elpattog magának, de mielőtt még bármi komoly történne, őt a Földdel egyenlővé tudnák tenni. És ezt nagyon jól tudja az Észak-Koreai vezetés is.

Viszont ha úgy vesszük, valóban már tart, csak nem fegyverrel vívják, hanem pénzzel, és ez egy hatalmas globális gazdasági "háború". Ez a másik, minek dobálnának le atombombákat, és használnának drága fegyvereket, ha egyszerű gazdasági módszerekkel is tönkre lehet tenni egy országot? ;)

A 3-nak csak azt tudom mondani, hogy messze túlértékeli az emberiséget. A lehetőségeinken bőven túlmutat a Föld megsemmisítése.

2010. ápr. 6. 11:23
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
Valaki valamikor azt mondta, hogy ő nem tudja, hogy mikor fog kirobbanni a 3. vh., de abban biztos, hogy őskori fegyverekkel fogják vívni. Én remélem, hogy 2012.12.21. valóban bekövetkezik. Nem igazán érdemeljük meg, hogy ezen a bolygón, ill., hogy egyáltalán éljünk.
2010. ápr. 6. 13:31
 14/16 anonim válasza:

ucssó embernek aztmondanám hogy elmehet a .****

hülye én még szeretnék élni. attol hogy te nem én IGEN ! .

köszi . -_-

2010. ápr. 6. 20:34
 15/16 anonim válasza:
hm, en mar inkabb a bio fegyverektol felek :/
2010. ápr. 6. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem már benne vagyunk.csak ez pszichologiai háború...
2010. ápr. 7. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!