Csak én érzem fölöslegesnek a húsvétot, vagy ti is?
Én is annak érzem. Már 10 éve nem vagyok otthon, ha ez az ünnep van, hagyjanak békén. Barátom tudja is, ha nagyon locsolni akar, fogja a parfümöm, és a ruhámat fújja le. :D
20/L
Figyelj, a Húsvét nem valami divatos felkapott ünnep, mint a Valentin-nap, azt én is rühellem. Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy nem a locsolkodásról, nyuszikról csokitojásról.. stb szól a húsvét, hanem a kereszténység legfontosabb ünnepe. (Bár nem tudom, vallásos vagy-e, vagy ismered a Bibliát)
Szóval nem, egyáltalán nem érzem feleslegesnek a Húsvétot, hogy a kérdésedre válaszoljak.
Szerintem semmilyen ünnep nem felesleges. Ha nem lennének, akkor maradna a taposómalom. Minden nap ugyanaz.
Ilyenkor meg lehet állni, találkozhatnak szeretteikkel (akinek van).
Ha nem lennének ünnepek, elég sivár és egyhangú lenne ez az egész.
Én az összes nagyobb ünnepet feleslegesnek érzem, mert amit most művelnek az emberek, az az ünnepek megcsúfolása.
Pénz, pénz, pénz, minden erről a qrva pénzről szól. Ráadásul 10-ből 8 gyerek valószínűleg azt se tudja, mi a Húsvét valójában, csak arra mennek, hogy vajon idén wii-t, vagy xbox-ot tojik-e a nyúl, vagy mivan. Ua. Karácsony is.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!