Halottvizsgálati bizonyítványt hol kell igényelni, ha nem kaptam meg?
Szia!
Én is pont ebben a cípőben járok, nekem is szükségem lenne rá. Én holnap fogok telefonálni.
Egy biztos! A polgármesteri hivatalban állítják ki a bizonyítványt úgyhogy te is ott érdeklődj! Természetesen abban a városban, faluban ahol anyukád élt.
Sajnos többet nem tudok a dologról de ha akarod holnap délután megírom neked, hogy nekem mit mondtak miután érdeklődtem.
A Halottvizsgálati Bizonyítvány polgármesteri hivatalbeli példányán NEM szerepel a halál oka - ez kell az életbiztosításnál a bankban.
Nekem sem volt meg az elhalálozott férjem halottvizsgálati bizonyítványa; azt sem tudtam, melyik patológiára vitték, de hosszas utánajárást követően megtudtam.
Az illetékes patolológia adhat hiteles másolatot a Halottvizsgálati Bizonyítványról, amelyen a halál oka is rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!