Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit tegyek, mivel...

Ilyenkor mit tegyek, mivel vonjam el a figyelmem? Lent:

Figyelt kérdés

Van egy olyan furcsa tulajdonságom, hogy, ha megnézek egy jó, filmet, és tetszik, de nagyon, akkor egyszerűen nem tudok leakadni róla, de úgy, hogyha nem néztem meg még ötvenszer, és mondjuk mikor vége van akkor rosszul érzem magam, hiányérzetem van, és valamikor még szomorú is leszek, de annyira, hogy sírok, de általában nem tudnám mondjuk egymás után többször megnézni, mert már mindent tudok, és fura lenne megnézni újra, ha szinte azt látom, amit kb. 1 órája. Az oké, hogy amugy minden filmet kb. ötvenszer megnézek, de egymás után nem mindig tudom, vagy már nem is akarom, de akkor ugye jön ez a furcsa rosszul lét.

Szóval ilyenkor mivel vonjam el a figyelmem, vagy egyáltalán mit tehetnék?

2016. ápr. 8. 00:54
 1/1 Quatermain ***** válasza:
Beleéled magad, velem is gyakran előfordult ez. Nem csak filmeknél, a sorozatok évadzáró epizódjánál például. Max. 3x tudom megnézni ugyanazt, de van olyan amit évente megnézek. Ma már ritkábban van ez. Próbálok arra koncentrálni, hogy ez egy film, nem több.
2016. ápr. 8. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!