Hogyan néz ki egy jó könyvajánló?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 17:53
1/3 A kérdező kommentje:
szóval ez kimaradt:
ez a hf.már megvan,hogy melyik könyvről írok,de nem tudom,hogy mit vagy hogyan kéne írnom.szóval a tartalmát is írjam le röviden és hogy miért ajánlom ezt a könyvet vagy mi?
2010. ápr. 5. 17:54
2/3 anonim válasza:
Én is nemrég írtam egy ilyet és ötöst kaptam rá! :)
Én úgy csináltam, hogy a cselekményt elkezdtem leírni de az izgalmas résznél abbahagytam és utána kérdéseket tettem fel.
Pl:
Harry Potter legyőzi Voldemortot? Vagy még fiatal? Hogyan éli meg a kudarcot vagy épp a sikert?
Ha szeretné megtudni ne habozzon! :)
Vmi ilyesmit írtam. Sajnos dolgozatfüzetbe van ezért nem tudok szó szerint idézni.
De remélem tudtam segíteni! :)
3/3 anonim válasza:
óóóóhhh *__* éhhn is írtam régehn ilyeszmíít! cakh nem házi vóht :) a kiszhableányróhhl íhtam (: naon cukkerkára szikcsizett (L) nah lávh van puszkcsahh - csőőőcskehh (L)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!